Contact

Coachingspraktijk Kracht

Chantal Blom

Stationsplein 49

1703 WD Heerhugowaard

Tel:06 12 480 083

E-mail: info@coachingspraktijkkracht.nl

KvK nr: 65314131

BTW: NL187735165B01

Algemene Voorwaarden Coachingspraktijk Kracht

Privacybeleid van Coachingspraktijk Kracht

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd in de “Forum Zorgtoren” direct naast station Heerhugowaard. De praktijk is goed bereikbaar met de trein, bus en auto. Met een blauwe parkeerschijf kun je achter de slagbomen van “Forum P2” 2 uur gratis parkeren.

De praktijk bevindt zich op de 4e verdieping en is voor iedereen toegankelijk (lift aanwezig).

Je kunt via het contactformulier, per e-mail of telefonisch een afspraak maken bij Coachingspraktijk Kracht. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Samen zullen we dan bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Ook voor vragen, opmerkingen of suggesties kan je contact opnemen.

Het is mogelijk, dat ik mijn telefoon niet kan opnemen. Spreek dan in ieder geval je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.