Reacties van Cliënten

“Ook mij lukte het niet meer om alle balletjes in de lucht te houden.”

Net als velen vrouwen lukte het mij niet ook niet meer om alle balletjes in de lucht te houden. Je blijft er tegen vechten totdat het eigenlijk te laat is. Uitgeblust en met een lichte depressie zoek je naar de juiste mogelijkheden. Via via kwam ik bij Chantal terecht. Het moment dat ik bij haar binnen stapte was meteen vertrouwd. Ze stelt je gerust en laat je praten. Met diverse technieken hebben we verschillende knelpunten opgelost. Ze heeft mij geleerd mijn grenzen aan te geven en te sturen in mijn eigen leven. Ik weet nu wat ik wel en niet aan kan en ik zal zeker weer aan de bel trekken wanneer ik te ver over het drempeltje ga.

Veel liefs Yvette

“We hebben weer een blije zoon thuis.”

Op zoek naar een oplossing voor de vele buikpijnklachten van onze zoon Bart. Bloed prikken, een buikecho. Niets bracht ons naar een oplossing, wat het bij hem weer onzeker maakte. Totdat we via iemand hoorde over de behandelmethode waar Chantal mee werkt. Na een telefoontje was de afspraak gauw gemaakt. Na een intakegesprek volgde de therapie. Bart voelde zich begrepen ook door de rust en interesse die Chantal uitstraalde. Na een aantal behandelingen ging het een stuk beter met hem. De buikpijn is zo goed als weg en we hebben weer een blije zoon thuis. Hij heeft een aantal tips meegekregen en dat werkt heel goed bij hem! Heel erg bedankt, Chantal!

Heidi

“Er is nu veel meer rust in huis.”

Chantal, wat fijn dat je mij en mijn dochters hebt geholpen. Er is nu veel meer rust in huis. Tevens  hebben we handige tools gekregen “hoe om  te gaan met een kind, wat veel moeite heeft met een overmaat aan prikkels”. Maar ook mijn dochter heb je fantastisch geholpen, hoe zij  hiermee om kan gaan. Bedankt!

“Ik sta weer positief en krachtig in het leven.”

Nadat mijn zoon een ernstig ongeluk heeft gehad met een periode van intensive care en Heliomare, ging het met mij daarna bergafwaarts. Ik was erg verdrietig, somber en had een negatieve denkwijze. Niet meer kunnen genieten van de kleine dingen in het leven, maar ook niet meer van mijn andere 2 kinderen.
Na een aantal sessies met Chantal, kreeg ik meer rust in mijn lijf. Door Chantal heb ik de kracht in mijzelf weer terug gekregen. Ik ben weer positief naar het leven gaan kijken. Ik wil je daarvoor ontzettend bedanken.

Maaike

“Een heerlijk gevoel om jezelf terug te vinden.”

Na lange tijd wikken en wegen heb ik toch besloten om naar Coachingspraktijk Kracht te gaan. Ik stond er nogal sceptisch tegenover en vond het maar wat zweverig. Toch had ik erg positieve verhalen gehoord over de therapie. Uiteindelijk de stap genomen, want baad het niet, dan schaad het niet. Er ging een nieuwe wereld voor me open, langzaamaan merkte ik aan mezelf dat alles weer leuker werd en dan mijn blokkades opgeheven werden. Wat een heerlijk gevoel om jezelf weer terug te vinden en me zo veel beter te voelen.

Marjolein

“Ik heb weer smileys in mijn buik.”

Ik zat niet erg lekker in mijn vel en wist eigenlijk niet helemaal hoe dit kwam. Soms had ik het gevoel dat niemand mij begreep en ik werd hier heel erg verdrietig van. Ik kwam terecht bij Chantal van Coachingspraktijk Kracht. Via een gesprek en het voelen aan mijn vingers kwam ze er achter wat mijn probleem was. Na een paar keer naar Chantal geweest te zijn, zit ik weer super lekker in mijn vel. Het voelt alsof ik allemaal smileys in mijn buik heb. Het zware gevoel is omgetoverd tot lichte pudding. Ik kan iedereen aanraden om naar Chantal te gaan. Ze kan je echt super goed helpen. Chantal bedankt.

Groetjes Hayco 10 jaar

“Je denkt het overkomt mij niet.”

Opeens heb je dan een drukkende pijn achter in je hoofd en claustrofobische klachten. “Waar komt dit vandaan?” Chantal heeft de oorzaak kunnen achterhalen en mij vele tips gegeven voor het omgaan met deze gedachten, gevoelens en klachten. Dankzij de sessies van Chantal verliep mijn herstel voorspoedig en kan ik het ‘gewone’ leven weer oppakken.

J.U.

“Meer begrip en rust in het gezin.”

Chantal heeft mij en mijn dochter heel erg goed geholpen, waardoor er nu meer begrip is naar elkaar toe en er rust is in het gezin. Ik ben haar daar onwijs dankbaar voor.

Van een bijna dagelijkse negatieve denkwijze naar een positieve denkwijze.”

Dit jaar mezelf behoorlijk tegen gekomen. Na 2 sessies bij Chantal ben ik veranderd van iemand met een kort lontje, naar iemand met rust en een lach. Van een bijna dagelijkse negatieve denkwijze naar een positieve denkwijze en ik merk dat negatief gedrag (ook van anderen, waar ik normaal in mee zou gaan) nu niet goed voor mij voelt. Ik vind het heel mooi om op onverwachte momenten te merken, dat ik “anders” ben dan voor de sessies! Chantal hartelijk dank voor jou hulp om mij weer op de goede weg te helpen.

Jeroen 40 jaar

“Ik zie alles weer helder en voel me zoveel beter.”

Ik kwam bij Chantal na een behoorlijk zware tijd. Mijn moeder was vlak daarvoor overleden, ik vond mijn werk niet meer leuk en mijn man en ik wilden gaan scheiden, maar we hadden moeite met elkaar loslaten. Na vijf sessies zie ik alles weer helder en voel ik me zoveel beter. Chantal kwam blokkades tegen die zijn ontstaan in de tijd dat ik nog baby was. Door deze blokkades op te heffen voel ik me een ander persoon. Ik heb weer plezier in mijn werk en mijn man en ik hebben de eerste stappen gezet richting onze scheiding. Voorheen stond ik op met een onrustig gevoel, maar nu is dat weg. Ik heb weer het vertrouwen, dat alles op zijn pootjes terecht komt.

Ontzettend bedankt daarvoor Chantal! Ik raad iedereen aan om gewoon een afspraak te maken en zelf te ervaren wat ze voor je kan betekenen.

Amber

“Doortastend in het formuleren van kernproblemen.”

Rustige persoonlijkheid, waar je je snel op je gemak voelt. Doortastend in het formuleren van kernproblemen en in staat om het te helpen oplossen. Het was erg nuttig en doeltreffend.

“Kan weer genieten van de leuke dingen in het leven.”

Vijf sessies bij Chantal geweest. Na een lange moeizame tijd in mijn relatie ben ik erg uit balans geraakt. Ik voelde me erg labiel en emotioneel. Nu weer met twee voeten op de vaste grond, voel me sterk in de beslissingen die genomen gaan worden. Kan weer genieten van de leuke dingen in het leven. Voel me zeker van mezelf en heb weer zin om te gaan studeren. Chantal, bedankt voor het terug vinden van mijn eigen ik.

Angelique

“Na enkele gesprekken kon ik de onrust, boosheid en onvrede een plek geven.”

Na het opnemen van mijn ouderschapsverlof, merkte ik juist meer onrust en onvrede in mij, terwijl er nu meer tijd was gekomen door het verlof. Dit gevoel ging zich uiten in boosheid. Vlak daarop kwam ik Chantal tegen en vertelde zij mij enthousiast over haar praktijk en wat zij deed.
Na een periode van reflectie op mijzelf, kon ik aangeven dat mijn klachten niet aan ziekte gebonden waren. Het lukte mij niet om de rust te vinden en de boosheid verergerde. Hierop heb ik een gesprek aangevraagd bij Chantal. Zoals we vaak zeggen: “Baat het niet, dan schaadt het ook niet.”
Na enkele gesprekken kon ik de onrust, boosheid en onvrede een plek geven. Hoe dit is gegaan, is de ervaring die ik heb opgedaan. Het is daarom ook aan Chantal om dit uit te leggen. Wat ik ervaarde, was eerst veel emotie en verdriet wat vrijkwam. Daarna kwam de rust en voelde ik mij weer thuis in mijn eigen lijf. Ik was er weer en ben er nog steeds.
Je doet het zelf vertelde ze en ik mag je coach zijn. Zo is het ook gegaan!

Moeder van 4 kinderen

“Zij heeft mij met haar kennis en kunde prima geholpen.”

Ik kwam met een bepaalde klacht bij Chantal in de praktijk en zij heeft mij met haar kennis en kunde prima geholpen. Ik ben haar zeer erkentelijk.

Man 40 jaar

“Het is efficiënter dan de psycholoog.”

Ik ben bij je gekomen vanwege mijn onzekerheid en onverwerkte emoties van vroeger. Na 2 sessies merkte ik al, dat ik rustiger werd. Ik kan dingen makkelijker los laten en ik maak me niet meer druk over wat mensen van mij vinden. Ik ben blijer en dat merkt het hele gezin. Ik kan het echt iedereen aanraden om naar Chantal te gaan. Het is efficiënter dan de psycholoog. Daar praatte ik alleen en kon ik mij hart luchten. Chantal lost de blokkades op en het komt niet meer terug. Chantal, ik ben blij dat je op ons pad bent gekomen.

Heidy

“Zij leerde mij om te gaan met dit gedrag, waardoor het mij niet meer belemmert.”

Zowel privé als in het werk liep ik telkens tegen dezelfde karaktereigenschappen aan die mij vaak remmen om te genieten van het leven. Het gaat om faalangst bij werk gerelateerde toetsen, please gedrag en wat anderen van je vinden. Ik hoorde over de benadering van Chantal en ik ben de behandeling aangegaan. Zij leerde mij om te gaan met dit gedrag, waardoor het mij niet meer belemmert in mijn functioneren. Het is niet weg maar ik kan ermee omgaan en sta veel meer in mijn eigen kracht. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet.

H.

“Wij zien dat zij is veranderd in een blij en vrolijk kind.”

Wat je doet, is heel bijzonder. Het heeft ons zo geholpen. Voor onze scheiding was onze dochter een blij en positief ingesteld meisje. Hierna is ze gesloten geworden. Ik heb verschillende therapieën met haar gevolgd, maar niks mocht baten. Mijn dochter vond het wel geinig hoe Chantal te werk ging. Haar school prestaties gaan omhoog en ze is nu zelfverzekerd. Wij zien dat zij is veranderd in een blij en vrolijk kind die weer grapjes maakt.

Moeder van een dochter (13 jaar)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten