Coach Chantal

Wie ben ik

Over Chantal Blom

Mijn naam is Chantal Blom en ik ben naast gezins- en kindercoach en psychosociaal therapeut ook ambulanceverpleegkundige. Ik werk al meer dan 20 jaar met veel plezier in de gezondheidszorg.

In 2014 heb ik besloten om een opleiding op Hbo-niveau te volgen voor gezins- en kindercoach bij Dreamchild. In onze hectische maatschappij waar veel van ons gevraagd wordt en waarin we veel van ons zelf moeten, merkte ik, dat steeds meer kinderen, jongeren, ouders en volwassenen tegen problemen aanlopen en niet lekker in hun vel zitten. Veel van deze problemen kunnen goed verholpen worden. Als gezins- en kindercoach en psychosociaal therapeut kan ik hun een laagdrempelige vorm van hulp aanbieden, want iedereen verdient het om gelukkig te zijn!

Naast het coachen geef ik ook ” Faalangst en stressreductie training” aan ambulancepersoneel.

“Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!”

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten